Gasite 0 filme

Bilete la cinematograf Chișinău

Afișa cinematorgrafelor din Chișinău 2017

Timp pentru a te relaxa, există întotdeauna, chiar și în timpul săptămânii. Distrează-te, relaxează-te și i-a o doză bună de dispoziție la un film. Unii preferă vizionarea acasă cu o cină, dar nimic nu se compară cu premiera pe ecranul mare! Posterul cinematografelor din Chișinău este actualizat cu cele mai interesante premiere. În cinematograf puteți găsi căldură în sezonul rece, și ajută la maximizarea și cufundarea în imaginea de acțiune, chiar și fără utilizarea tehnologiei 3D. Prin achiziționarea de bilete la film, te poți ascunde de zgomotul străzilor aglomerate ale capitalei și să te relaxezi complet prin vizionarea unui film interesant.

 

Ce face afișul filmului Chișinău?

Mirosul dulce de popcorn în hol, scaune confortabile, bezna moale a sălii și un ecran imens - atmosfera relaxata combinata cu o premiera intrigantă este amintită pentru o perioadă lungă de timp. Dacă aveți de gând să mergeți la film - azi, mâine, în acest week-end, sau săptămâna viitoare - site-ul nostru va face mai ușor acest lucru, nici nu trebuie de plecat din casă.

Aici veți găsi un program și anunțuri privind: - tendințe în cinematografele din Chișinău:

  • filme documentare și educaționale;
  • proiecții de filme pentru copii și animații;
  • sesiuni de filme naționale.

Sistem convenabil de filtre ajută toată lumea pentru a găsi filme interesante de gen diferit, precum și sesiunele la cel mai apropiat cinematograf.

 

Unde comand bilete la cinematograf?

Uneori din cauza muncii, școlii și altor treburi de zi cu zi, nu avem timp pentru a efectua planul stabilit. Pentru a nu pierde timpul în așteptare la casierii puteți comanda bilete la film on-line alegând un loc confortabil. Biletele achitate pot fi ridicate de la cinematograf nu mai târziu de o jumătate de oră înainte de sesiune. O altă opțiune ușoară - a cumpăra un bilet on-line, care va veni prin e-mail. Puteți imprima biletul folosind orice imprimantă, în acest caz, documentul nu este diferit de la un bilet obișnuit. Lasă mai mult timp pentru relaxare și noi experiențe!