Cum rezervsi cumpăr  un bilet pe Mticket ?

- Mai întâi trebuie să te logezi. Daca nu ai un cont, inregistrează-te folosind adresa de e-mail. După logare accesează evenimentul dorit  apăsând butonul "Cumpără bilete".

Cat timp este valabila rezervarea?

- Din momentul rezervării în coș ai maxim 30 minute  pentru a achita biletele. Îți recomandăm sa achiți biletele imediat după rezervare.

- Rezervarea cu  scopul de a achita și ridica biletul de la ghișeul casei BISCONCERT, poate fi efectuată direct pe site .

- Din momentul rezervării Cumpărătorul are 48 de ore la dispozitie pentru a achita și ridica  biletul  la casa BISCONCERT.

- Rezervarea nu poate fi efectuată  cu 48 de ore până la eveniment.

- Daca organizatorul anunță Sold Out, toate rezervările neachitate se anulează, indiferent cât timp a trecut din momentul rezervării.

Cum efectuez  achitarea ?

- Biletele pe Mticekt.md  le achiți  ușor și comod  cu cardul bancar,  prin serviciul PAYNET   sau în numerar la casa BISCONCERT  pe bd Stefan cel Mare 152.

Livrati biletele?

Livram daca organizatorul pune la dispoziție bilete pe suport de hârtie.  Condițiile și disponibilitatea livrării la un anumit eveniment le aflați la consultanții noștri la nr. +373 79 88 33 22 

Pot returna biletele?

  1. [email protected] sau la numărul de telefon +373 79 88 33 22. 

Pot să schimb locul amplasării ?

  1. fi schimbat la solicitare . În cazul în care prețul locului nou  ales nu diferă de cel anterior acesta poate fi schimbat apelând la numărul de telefon +373 79 88 33 22  . În cazul în care prețul locului solicitat diferă de cel anterior  vor fi percepute plăți adiționale în dependență de prețul locului ales. Diferența de preț poate fi achitată doar în numerar la ghișeul de bilete BISCONCERT  pe bd Stefan cel Mare 152.

Pentru mai multe detalii  apelați în prealabil  la numărul 373 79 88 33 22.