Cum rezerv si cumpăr  un bilet pe Mticket ?

- Mai intai trebuie sa te logezi. Daca nu ai un cont, inregistreaza-te folosind adresa de e-mail. Dupa logare acceseaza evenimentul dorit si apasand butonul "Cumpara bilete", rezerva biletele.

Cat timp este valabila rezervarea?

- Din momentul rezervarii în coș ai maxim 30 minute  pentru a achita biletele în contul Mticket . .Iti recomandam sa achiti biletele imediat dupa rezervare.

- Rezervarea cu  scopul de a achita si ridica biletul de la ghiseul casei BISCONCERT, poate fi efectuată direct pe site  fară necesitatea de a crea cont MTICKET.

- Din momentul rezervării Cumparatorul are 48 de ore la dispozitie pentru a achita și ridica  biletul  la casa BISCONCERT.

- Rezervarea nu poate fi efectuată  cu 48 de ore până la eveniment.

- Daca organizatorul anuntă Sold Out, toate rezervarile neachitate se anuleaza, indiferent cât timp a trecut din momentul rezervării.

Cum efectuez  achitarea ?

- Biletele pe Mticekt.md  le achiti în contul personal , usor cu cardul bancar,  prin serviciul PAYNET   sau in numerar la casa BISCONCERT  pe bd Stefan cel Mare 152.

Livrati biletele?

Livram daca organizatorul pune la dispozitie bilete fizice.  Condițiile și disponibilitatea livrării la un anumit eveniment le aflati la consultantii nostri la nr. +373 79 88 33 22  

Pot returna biletele?

Da. Biletele pot fi returnate în anumite circumstanțe și se aplică anumite condiții. Consultați pagina "Termeni și condiții" pentru detalii. Dacă apar întrebări, puteți sa ne contactati la info@mticket.md sau la numarul de telefon +373 79 88 33 22  

Pot să schimb locul amplasării ? 

Da. Locul poate se fi schimbat în contul Mticket. Pot fi percepute plăți adiționale în dependență de prețul locului ales.