Gasite 8 evenimente

28 septembrie

19:00

mdl

250

mdl

350

mdl

3000

mdl

450

25 noiembrie

23:55

mdl

499

02 decembrie

18:00

mdl

400

03 decembrie

18:00

mdl

400

03 decembrie

18:00

mdl

400

Bilete la concerte Chișinău

Poster de concerte în 2017

Moldova găzduiește anual diferite festivaluri de muzică și concerte ale vedetelor de renume mondial. Principalul loc de întâlnire pentru astfel de evenimente, invariabil, devine capitala - pentru că aici accentul dintre cele mai mari locuri pentru evenimente, cum ar fi Moldexpo sau PMAN. Cu toate acestea, viața în capitală este atât de plină de evenimente, uneori, cele mai interesante dintre ele trec neobservate. Și, uneori, se întâmplă că aflăm despre ele prea târziu și nu avem timp pentru a cumpăra un bilet la concert. Cei care nu-și pot imagina viața fără muzică și odihnă bună va ajuta afișa noastră de concerte Chișinău.

 

Ce evenimente muzicale să vizitez?

Am prezentat programul de concert pentru azi, mâine, săptămâna viitoare sau chiar un an în avans. sistem simplu și convenabil de filtre vă va ajuta să determinați genul evenimentului pe care doriți să-l vizitați:

  • spectacole de rock puternic;
  • petreceri cu DJ de top;
  • pop staruri din Moldova și din străinătate;
  • muzică instrumentală;
  • seri de jazz;
  • producții de operă;
  • concerte de vacanță pentru copii.

Descrierea detaliata va ajuta să determinați cu exactitate posibilitatea de a alege, va trebuie doar să apăsați pe butonul „Cumpără“. Posterul nostru conține mai multe opțiuni de implementare pentru o vizită cu familia, grupul de prieteni sau cu o persoană dragă, astfel încât, chiar dacă aveți o ocazie specială - nu vă faceți griji, veți găsi ce doriți-impresii luminoase în timpul vostru liber.

 

Cum să cumperi bilete pentru concert în Chișinău

Nu contează, te duci singur sau în companie - cu ajutorul serviciului nostru ești capabil de a alege cu ușurință un loc convenabil. Prețul unui bilet va surprinde placut, si capacitatea de a face o achiziție fără a părăsi casa ta - te v-a bucura. La urma urmei, dacă nu aveți timp pentru a ridica un bilet la box-office, puteți cumpăra întotdeauna un bilet electronic, sau poți comanda o livrare de bilete la concert ca un cadou pentru persoana dragă. Simplu, convenabil, distractiv - MTicket.md economisește timp.