Bilete la circ Chișinău

Afișa spectacolelor la circul din Chișinău 2017

Circul - un loc care întotdeauna oferă numai cele mai plăcute emoții. Sub cupola cele mai uimitoare lucruri se întâmplă - adulți devin copii, oameni plutesc în aer, animalele efectuează cascadorii uimitoare. Toate acestea au loc sub acompaniamentul luminos de muzică ușoară și suculentă! Să cumpere bilete la Circul din Chisinau doresc nu numai oaspeții ci și locuitorii permanenți ai capitalei, pentru că de fiecare dată posterul oferă privitorului un program tot mai intrigant.

Dacă aveți de gând să faceți o excursie într-un circ, marea de impresii noi este garantată. De la clovni pozitivi și magicieni misterioși la uimitorii echilibriști și dresori de animale curajoși, spectacolul este întotdeauna divers și extinde în mod constant gama de genuri.


Cumpară bilete la circul din Chisinau:

  • spectacol cu apă și foc;
  • Circ pe gheață;
  • prezentare cu animale exotice;
  • programul iluzionistului;
  • spectacol festiv pentru copii;
  • spectacol extrem, cu acrobați, artiști "zburători", și forțele de securitate.

Prin utilizarea site-ul nostru veți găsi cu ușurință performanțele programului de circ pentru mâine, pentru week-end, pentru o săptămână sau chiar pentru o lună în avans. Sistem convenabil de filtre vă ajută să găsiți evenimentul la o dată convenabilă pentru dvs. Anunțul detaliat vă permite în cele din urmă să luați alegerea potrivită.

 

Biletele la circul din Chișinău

Ai nevoie de o pauză calitativă și interesantă dar nu găsesești timp pentru o excursie la casierie? Cu serviciul nostru ești capabil de a rezerva bilete on-line și a pre-selecta un loc confortabil (prețurile vor încânta plăcut). Chiar dacă te îndoiești că nu le vei putea ridica la casierie cu o jumătate de oră înainte de spectacol, există o soluție - puteți comanda bilete cu livrare la domiciliu. Cu toate acestea, cel mai simplu și mai convenabil este de a cumpăra un bilet on-line. Documentul, care va veni la e-mail-ul dvs. va fi echipat cu același cod unic ca biletele obișnuite. Acesta urmează a fi imprimat în orice moment convenabil pentru dvs. Acum ai mai mult timp pentru a te distra.