Compania MTicket MD cauta teatre, stadioane, săli de concerte, centre de evenimente, muzee, cluburi, târguri, centre comerciale și cinematografe să coopereze.

Va oferim un sistem de ticketing unic, care a fost deja folosit cu succes pe piața ucraineană de peste 5 ani.

Beneficii Mticket MD:

Inovație.

Mticket MD - este cea mai recenta solutie de automatizare modern de management al biletelor.

Integrarea.

Mticket MD poate fi ușor de integrat cu orice sistem de agenți de vânzări de bilete, casele de bilete, case de marcat Internet, aplicații mobile, site-uri de Internet, case de marcat, de contabilitate și alte programe.

Operație simplă.

Acesta este conceput astfel încât oricine, indiferent de vârstă și experiența de a folosi un computer poate învăța cu ușurință cum să folosească sistemul de ticketing de interfață de sistem.

Sistem autonom.

Sistemul Mticket MD este localizat fizic pe serverul companiei, spre deosebire de competitorii care folosesc WEB-acces la un sistem de ticketing unificat. Prin urmare, chiar și în absența internetului, toate elementele sistemelor de emitere a biletelor continuă să funcționeze fără nici o pierdere de constrângeri de funcționalitate și capacitate.

Managementul vânzărilor

Sistemul Mticket MD, permite înregistrarea și gestionarea punerea în aplicare a biletelor on-line.

Un sistem simplu și transparent de raportare. Datorită faptului că toate elementele constitutive ale sistemului de bilete sunt amplasate direct pe teritoriul organizației, întreaga activitate privind gestionarea bilet de întreținere disponibile pentru inspecție de către serviciile publice fiscale și de altă natură.

Sistem Mticket MD, vă permite să transferați rapid și ușor informațiile din formularul electronic în formatele de raportare tradiționale.

Flexibilitate si modernizare.

Sistem Mticket MD, vă permite să conectați module suplimentare pentru setările de sistem pentru sarcini specifice, în funcție de specificul efectuarea managementului de bilete și contabilitate.

Capacitatea de a colecta informații.

Sistemul vă permite să stocați și istoricul procesului de comenzile clienților, pur și simplu să informeze clienții cu privire la noile activități prin e-mail și SMS-mailuri.

Dacă doriți să cumpărați numai sistem Mticket MD, vă rugăm să ne contactați, suntem bucuroși să vă ajute:

info@mticket.md