Bilete la teatru Chișinău

Afișa teatru Chișinău în 2017

Teatrele Chișinăului se evidențiaza prin culori originale, deși multe dintre performanțele lor merită să fie la un nivel european, unele moderne cu succes efectuează cu trupa turnee în alte țări. Acest tip de artă se dezvoltă într-un ritm rapid, deschiderea de noi genuri și tehnici de scenă uimește cu costume și decor unic, efecte speciale incredibile și performanță în comun. Afișa de teatru la fel devine mai ambițioasă si luminoasă grație tehnologiei moderne, deși primele se desenau de mână. Invariabil pot juca doar actori vii - pentru că în teatru totul se întâmplă în timp real, fără posibilitatea de a corecta deficiențele prin grafica pe calculator, sau pentru a reda una dintre scenele în duplicat. Poate că acest lucru face ca publicul să cumpere bilete la teatru și să înghețe privind spectacolul. Vrei să fii la curent cu evenimentele viitoare ale capitalei? Cu acest lucru vă ajută afișa noastră teatrală Chișinău.

 

Biletele pentru cele mai bune producții teatrale

Nu poți decide unde să-ți petreci week-endul? Cu prietenii, familia sau alte persoane într-un loc retras - pe site-ul nostru puteți găsi o mulțime de opțiuni pentru sine. Sistem convenabil de filtre și categorii vă va ajuta să alegeți un eveniment la data necesară la diferite genuri - balet, operetă, dramă, comedie, vedere fantastică, etc, iar anunțurile detaliate - vă ajută pentru a lua o decizie finală.

Cooperam cu următoarele sali:

  • Teatrul Național de Operă și Balet
  • Teatrul Republican „Luceafărul“
  • Teatrul "De pe strada Trandafirilor"

Odată ce ați ales spectacolul, balet sau operă, care este pe gustul dvs., trebuie doar să apăsați un buton „Cumpărați“.

 

Planificați vacanta ușor MTicket.md

Sistemul nostru on-line vă permite să aflați nu numai în prealabil cu privire la cele mai interesante evenimente teatrale din Chișinău, dar, de asemenea, să procurați bilete pentru cele mai bune locuri în confortul dvs. Puteți rezerva biletul, după ce îl luați la box-office. Și, în scopul de a economisi mai mult timp pentru relaxare, puteți rezerva bilete cu livrare sau în format electronic. Plata se face în modalitatea convenabilă pentru dvs. Relaxați-vă, dezvoltațivă și primiți plăcere - de restul are grijă MTicket.md.